• +36 20 2250 833
  • toth.andrea981@gmail.com
  • Bp., XIV. Hungária körút 72. | Jelenlétem Rendelő
Kérdések és válaszok
Téged mi akadályoz?

Téged mi akadályoz?

Téged mi akadályoz?

Képzeld el, hogy egy nap összeakadsz a Jótündérrel, aki varázspálcájával bármit képes megvalósítani. Mit kívánnál tőle?  Sikereket, örömöket? Nyugalmat és biztonságot? Herceget fehér lovon? Pénzt? Tíz kilót mínuszban?

Mindenkinek vannak álmai, és vannak távoli, elérhetetlennek tűnő céljai. Sokan elindulnak a cél irányába, de egy ponton biztos, hogy mindenki azt érzi, akadállyal találta szembe magát, van, aki el sem indul emiatt. Napi munkám során gyakran találkozom azzal, hogy az akadályokat külső tényezőként, lehetetlen körülményként éljük meg, miközben minden külső akadálynak van egy belső, lelki vetülete is. Ilyen lehet a kishitűség, önbizalomhiány, rossz konfliktuskezelési stratégiák, gyenge kudarctűrés, rossz megküzdési stratégiák. Saját, belső akadályainkat egyedül nagyon nehéz felismerni és továbblépni is könnyebb támogató háttérrel.

Téged mi akadályoz? Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal és szólj másoknak is, akikről úgy gondolod, segítséget jelenthet nekik a pszichológiai tanácsadás!